Palvelut

Sähkötyöt luotettavasti – Oulu ja lähialueet

Sähkö-Vaittinen Oy on sähkösuunnittelun ja sähkötöiden sekä antenni- ja teleasennusten ammattilainen. Myymme myös laadukkaita sähkötarvikkeita. Päätoimialueemme on Oulu ja lähialueet, mutta teemme töitä kauempanakin.

Sähkösuunnittelu

Meiltä saat sähkösuunnittelun helposti ja vaivattomasti niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Sähkösuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Turvallisen ja toimivan lopputuloksen kannalta on tärkeää, että sähkösuunnittelun tekee sähköalan ammattilainen.

Sähköasennus

Meillä on vuosien kokemus vaativistakin sähkötöistä. Teemme sähköasennukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella niin uudisrakennuksissa kuin korjaus- ja saneerauskohteissakin. Noudatamme aina alamme standardeja ja turvallisuusmääräyksiä.

Sähkötarvikemyynti

Varastomyymälästämme saat kaikki tarvittavat sähköasennustarvikkeet helposti ja vaivattomasti. Olemme avoinna ma – pe klo 7 – 15.30.

Antenniasennus

Meiltä saat kaikki TV- ja radioantenniasennukset luotettavasti ja nopeasti. Palvelemme monipuolisesti erilaisissa antenniasennuksissa ja -säädöissä.

Teleasennus

Teemme kaikki puhelin- ja atk-asennukset kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi teleasennukset helposti

Lämpökuvaukset ja kaapelin näytöt

Teemme sähkölaitteistojen lämpökuvauksia sekä kaapeleiden paikannuksia esim. kaivuutöiden yhteydessä.

Ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennukset ja huollot Oulun alueelta

Sähkö-Vaittinen Oy asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja ja maalämpöpumppuja vuosien kokemuksella. Valitaan yhdessä tarpeeseesi sopiva lämpöpumppumalli. Hoidamme asennustyöt ammattitaidolla ja opastamme laitteen käytössä. Vuokraamme myös henkilönostinta ja saksilavanostinta.

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde ja sitä suositellaan käytettäväksi lähes kaikissa rakennuksissa. Meiltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot ammattitaidolla ja turvallisesti.

Maalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Maalämpöpumppu tuo pitkällä aikavälillä säästöä lämmityskustannuksiin ja se säästää luontoa vähentämällä ympäristön hiilidioksidikuormitusta. Meiltä saat maalämpöpumppujen asennukset ja huollot luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Vuokrattavana  henkilönostin ja saksilavanostin Oulun alueelle

Sähkö-Vaittinen Oy vuokraa Dino 160xt henkilönostinta sekä saksilavanostinta. Henkilönostin on auton perässä vedettävä ja se ylettyy 15 m:n korkeuteen. Sähkökäyttöinen saksilavanostin on tarkoitettu käytettäväksi tasaisella alustalla esim. asfaltilla tai sisätiloissa. Saksilavanostimella pääsee 6 m:n korkeuteen.